Merlint viasszá varázsolták

 2011.08.03. 20:31

Viaszba foglalták Colin Morgant, a Merlin címszereplőjét. Mint már olvashattátok a blogon, áprilisban az angliai Warwick várában megnyílt az első Merlin témájú turista látványosság. A The Dragon Tower, azaz Sárkány torony címmel berendezett attrakció a fantasy sorozat világába röpíti el a látogatókat, akik egyebek mellett Camelot kincstárát és az udvari gyógyító, Gaius otthonát is bejárhatják, de a legnagyobb móka mégiscsak az, hogy maga a nagy sárkány társalog velük.

Ami a tavaszi megnyitáskor még hiányzott, az Merlin viaszfigurája. Ezt a Madame Tussauds szakemberei készítették el több hónapos munkával. A bábu mostanra elfoglalta helyét a várban, és az első fénykép alapján annyi elmondható: hasonlít. A héten ünnepélyes avató is lesz. Szombaton Colin Morgan (Merlin) és Bradley James (Artúr) fogja leleplezni a viasz Merlint. Augusztus 14-én pedig Camelot lovagjai is ellátogatnak Warwickba. Egyelőre nem tudjuk, pontosan milyen céllal, viszont a hírt Tom Hopper (Sir Percival) árulta el Twitteren.

A viasz Merlinről és az attrakció részeként kiállított ereklyékről, a sorozat kellékeiről láthattok néhány fotót ide kattintva.

Címkék: colin morgan the dragon tower

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr973123573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása