Stumpy és a lovagok

 2011.08.04. 22:45

Stumpy évek óta dolgozik a Merlin forgatásán, ő az egyik floor runner - afféle lótifuti - a stábban. Egy floor runner, ahogy a név is mutatja, egész nap le-föl rohangászik: megkeresi a forgatókönyv hiányzó lapjait, ellenőrzi, jutott-e minden statisztának mindkét lábára csizma, kekszet oszt az éhes stábtagoknak, és kísérgeti a színészeket, nehogy elkallódjanak félúton a díszlet és a lakókocsijuk között. Tudom, ez úgy hangzik, mint minden rajongó álma, de napi tizenkét órában a legkeményebb meló.
A floor runner a stáb hierarchiájának alján helyezkedik el, az ambíciózusabbak második, később akár első rendező asszisztenssé is avanzsálhatnak.

Stumpy tehát az év nyolc hónapjában ezt a munkát végzi, igazi biztos pont a Merlin forgatásán, és ha az arca esetleg ismerős lenne, annak valószínűleg az az oka, hogy olykor maga is beáll a statiszták közé, növelni a tömeget - cameloti nemesként például többször is felbukkant már Uther tanácstermében. A rendes neve egyébként Matthew Jones; a Stumpyt azért használja, mert könnyű megjegyezni, ami az ő munkakörében, belátható, nem elhanyagolható szempont.

Egyébként meg ő az egyik kedves fickó a stábban, aki twitteren olykor egy-egy apró helyzetjelentéssel örvendezteti meg a rajongókat. Már csak ezért is megérdemelné, hogy sztároljuk egy kicsit. Így viszont, hogy a lovagokkal közös fotót töltött fel magáról, naná, hogy itt a helye a blogon! :) 

Még néhány sztárfotó Stumpyról...

Címkék: 4. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr853126761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása