Morgan leleplezte Merlint

 2011.08.07. 12:21

Bradley James (Artúr) lebetegedett, ezért az előzetes tervekkel ellentétben nem tudott ott lenni, Colin Morgan (Merlin) viszont a rajongók nagy örömére megjelent tegnap az angliai Warwick várában, hogy leleplezze a tévésorozatból ismert Merlin róla megmintázott viaszfiguráját. A beszámolók szerint a szervezés hagyott maga után némi kívánnivalót, Colin viszont így is mosolygós volt, és lelkesen osztotta az autogramokat.
A BBC-fantasy címszereplőjéről még márciusban vettek mintát a Madame Tussauds múzeum munkatársai, akik több hónapnyi munkával készítették el a viasz változatot.

A húsvétkor megnyílt Merlin: The Dragon Tower című állandó látványosságról bővebben is olvashattok a blogon: Megnyitott a sárkány tornya

A tegnapi eseményről pedig további fotókat láthattok ide kattintva

Címkék: események colin morgan the dragon tower

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr833131352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása