Merlin bemutatja Merlint

 2011.08.19. 00:25

A Glam UK oldalra felkerült egy videó, amelyben Colin Morgan beszél a róla megmintázott Merlin-viaszfiguráról, és láthatunk képsorokat a hónap elején zajlott ünnepélyes felavatásról is.

"Amikor gyerekként ellátogattam a Madame Tussauds múzeumba, nem is sejtettem, hogy egyszer még abban a megtiszteltetésben lesz részem, hogy ugyanez a fantasztikus csapat rólam is készít viaszfigurát" - nyilatkozta Colin a Warwick Couriernek.

Néhány érdekesség az életnagyságú hasonmásról: A figura 300-nál több méretfeljegyzés és referenciafotó felhasználásával, négy hónapon át készült, a sorozatban használt, eredeti jelmezt viseli, az értéke pedig mintegy 150.000 Angol Font... azaz közel 50 millió Forint!

A most közzétett videó láthatóan az angliai Warwick várában berendezett látványosság, a Merlin: The Dragon Tower promóciója, amelynek immár része a Merlin-figura is.

(A videó pár másodperc várakozás után egyből indul, ezért a "tovább" mögött láthatjátok.)

 

Címkék: colin morgan the dragon tower

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr43163942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása