Jeremy Webb újra Merlint rendez!

 2011.09.06. 21:53

Tegnap már írtam róla, hogy ismét Franciaországban forgat a Merlin stábja. A mai nap nagy híre - számomra mindenképp -, hogy a pierrefondsi várban látták Jeremy Webbet, kedvenc Merlin-rendezőmet.

Webb a korábbi évadokból olyan kiváló epizódokat jegyez, mint A vég kezdete, az Excalibur, A boszorkányvadász, Az utolsó sárkány úr, vagy épp a harmadik évad fantasztikus dupla nyitó- és záróepizódja. A Franciaországból érkező hírek szerint ő rendezi a negyedik évad 10. és 11. epizódját.

Persze nem csak Jeremyt lehetett ma látni Pierrefondsban. A merlinlocations.livejournal.com beszámolója szerint a forgatás ugyan többnyire a bámészkodóktól elzárva zajlott, azért a környéken látható volt Colin Morgan (Merlin), Bradley James (Artúr), Angel Coulby (Gwen), Rupert Young (Sir Leon), Tom Hopper (Percival), Nathaniel Parker (Agravaine) és egy új vendégszereplő, Ben Daniels is.

A fenti címre kattintva két friss fotót is láthattok az egyik jelenet próbájáról.

Címkék: forgatás 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr703207645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása