Merlin 4x02 előzetes

 2011.10.02. 13:33

Láttátok már a lélegzetelállító évadnyitó epizódot? Jövő szombaton 20.05-kor jön a folytatás a BBC One-ra, melynek előzetesét most megtekinthetitek, alatta pedig elolvashatjátok az epizód rövid (természetesen spoileres) ismertetőjét.

"A királyság az összeomlás szélén áll, Morgana pedig lecsapni készül. Miközben Lancelot a haldokló Merlinnel visszavágtat Camelotba, Artúr nélkülük kénytelen folytatni küldetését, hogy legyőzze a dorochákat. Bár a lovagok tudják, hogy az Áldottak Szigetére vezető útjuk csupa veszéllyel teli, egyikük sem számol azzal az áldozattal, amit Artúr készül meghozni ott.

A barátság és hűség legnagyobb próbája következik el, ám végül a szeretet ereje az, amely örökre megváltoztatja az életüket..."

Forrás: http://www.bbc.co.uk/merlin/

Címkék: 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr663271826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.10.02. 19:38:37

Még nem láttam, de ha folytatásos, akkor szerintem majd megnézem a két részt egyben. Valamikor.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.10.02. 23:29:03

Az se rossz, bár én most meglepően jól viselem, hogy szombatig várnom kell a folytatásra.
Igaz, már háromszor megnéztem az első részt :) de annyira gazdag, hogy van is miért újranézni.
A korábbi évadokat daráltam, úgyhogy ilyen dilemmáim nem voltak.
süti beállítások módosítása