Őrült záróparti után

 2011.10.15. 11:23

Eredetileg arról akartam írni, hogy a Merlin három ír származású szereplője, Colin Morgan (Merlin), Katie McGrath (Morgana) és Eoin Macken (Sir Gwaine) - mint a nemzet büszkesége - vendég volt tegnap az ír RTÉ televízió késő esti talkshowjában. A szereplésüket meg is nézhetitek az alábbi videón.

Ám ami elsőre feltűnik a felvételen: Colinnak alig van hangja. Az ok pedig, ahogy Katie és Eoin határozottan megerősíti (mire valók a barátok? - jegyzi meg a műsorvezető), a negyedik évad forgatásának zárópartija, amelyet csütörtökön rendezett a stáb Londonban. Mint már olvashattátok, szerdán véget ért a forgatás, és a nyolc hónapon át tartó kemény munkát fergeteges bulival koronázta meg a Merlin-csapat. A twitteres beszámolókon és Colin durva rekedtségén kívül ez a pár fotó is mutatja, hogy jó hangulatú buli lehetett...


Stumpy és a stábtagok


Még Colin is laza volt :)

Címkék: forgatás 4. évad katie mcgrath colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr993304677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jess.Mesii 2011.10.15. 12:18:06

Oh, my gosh! Hogy a fenébe érted ezt meg? Ez az ír akcentus!:DD Eoin meg irtózatosan fura rövid hajjal:D

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.10.15. 13:01:39

Hát, néha hegyezni kell a fülem, bár sokkal inkább Colin rekedtsége miatt. Szerintem jópofa az akcentusuk. :)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2011.10.15. 14:41:54

egy kis érdekesség, bár lehet, hogy tudjátok már: a Freyát játszó Laura Donnelly szintén ír (pontosabban észak-ír, belfasti), így vele együtt négyen szerepeltek már a Merlinben a Smaragd szigetről:)

Eoin még nekem is nagyon furi egyébként ezzel a rövidebb hajjal, remélem, hamar visszanöveszti:)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.10.15. 23:26:13

Hát igen, elég erős az "ír frakció" a szereplőgárdában. A stábtagok nagy része meg walesi, bár ez érthető, hiszen a stúdió és a külső helyszínek nagy része is Walesben van.
süti beállítások módosítása