Ausztráliában múlt vasárnap debütált a Merlin negyedik évadja, a címszereplő pedig hamarosan a kenguruk földjére látogat, hogy tovább népszerűsítse a brit fantasyt. Ennek kapcsán jelent meg az alábbi cikk a The Courier-Mail online hasábjain, amely megszólaltatja Colint, aki lelkesedik a folytatás iránt, és elárulja: őt is meglepetésként érte az esetleges moziváltozat híre.

Ennél jobb dolga már nem is lehetne a Merlin tévésorozat queenslandi rajongóinak.
Eddig is örülhettek a híreknek, hiszen berendelést kapott az ötödik évad, és felvetődött egy mozifilm változat ötlete, ám most már örömtáncot járhatnak, a sorozat sztárja ugyanis személyesen jön el hozzájuk Brisbane-be a jövő hónap folyamán.
A Merlint alakító Colin Morgan a Supanova nevű popkulturális seregszemlét látogatja meg Ausztráliában, amelyet november 4. és 6. között rendeznek a Brisbane RNA kiállítócsarnokban.

"Életemben először utazom Ausztráliába" - nyilatkozta a héten az Észak-Írországból származó színész a couriermail.com.au-nak. "Úgyhogy nyitott vagyok minden jó élményre - remélem, én sem okozok majd csalódást! Ha időm engedi, ellátogatok az Aranypartra. Csodás lenne."
Ám csak rövid látogatást tesz, mivel utána promóciós feladatai az Egyesült Államokba szólítják, majd pedig kezdődnek az előkészületek az időközben világsikerré nőtt Merlin ötödik évadjának forgatásához. (A negyedik évad vasárnap esténként látható a Ten csatornán.)

A sorozat létrehozói, Julian Jones és Johnny Capps, nem rég árulták el, hogy egy Merlin-mozifilmről is "szó van", ám erről Morgan épp olyan keveset tud, mint maguk a rajongók.
"Ezt mi is az első epizód angliai vetítésén hallottuk először (még szeptemberben), amin együtt vettünk részt a Brit Filmintézetben" - mondta el.
"Volt ott egy beszélgetés, amelynek során a műsorvezető megkérdezte a producerektől, hogyan látják a Merlin jövőjét, mire ők elmondták, hogy folynak megbeszélések egy mozifilmről. Mi ott hallottuk ezt először!"

"De hogy őszinte legyek, többet azóta sem tudtunk meg."

Mindeközben, mint Morgan elmondta, a Merlin negyedik évadja maga is mozifilmes magasságokba jutott.
"Még sosem léptünk előre ekkorát" - nyilatkozta. "Minden évben komorabbá vált a sorozat egy kicsivel, idén azonban sötétebb, mint valaha, a léptéke pedig óriási."
"A CGI-nak köszönhetően úgy néz ki, mint egy mozifilm. Van, amikor fél focipálya méretű zöldháttér előtt forgatunk, így amikor az ember meglátja a perspektívát (a beillesztett hátterekkel), a látvány hatalmas. Tényleg olyan érzés, mintha egy film lenne. A hangulata pedig komolyabb és érettebb."

"Szinte hihetetlen, hogy négy év elteltével még mindig folytathatjuk. Nem rég kapott berendelést az ötödik évad. Ez szuper izgalmas!"
Elmondása szerint Morgan már alig várja, hogy a sorozat sikerével kapcsolatos izgatottságát megossza a rajongókkal is a Brisbane-ben rendezett Supernova találkozón.

Az eredeti cikket elolvashatjátok ide kattintva.

Címkék: események mozifilm colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr753316354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása