Merlin 4x06 előzetes

 2011.10.30. 10:00

Merlin csúnyán pórul jár, és két úr szolgája lesz a következő epizódban, amelynek címe A Servant of Two Masters. Első látásra ez a bonyodalom sok humort tartogat majd, pedig az alaphelyzet elég komoly. Majd meglátjuk. Egyelőre itt az előzetes, utána pedig a rövid leírás a hivatalos oldalról.

"Amikor Merlin Morgana karmai közé kerül, halálos fegyverré válik a hatalomért folytatott harcában. Morgana ősi mágiával barátot a barát ellen fordít, hogy megalkossa a tökéletes orgyilkost. A mit sem sejtő Artúrt nagy veszély fenyegeti. Felfedezi valaki Merlin szokatlan viselkedését, mielőtt a királynak komoly bántódása esne?"

Címkék: 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr53339397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jess.Mesii 2011.11.02. 20:12:42

:D jólesz ez úgy érzem...várok már valamit Morganától..alig láttuk még varázsolni. Bár nyilván Morgana terve elbukik olyan érzésem van, hogy képes leszek végig izgulni a sorozatot. Hát igen...ezért ilyen nagyszerű!:)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.11.03. 01:10:09

Én is kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle, de leginkább arra, miként jön az öreg Merlin/Emrys/Dragoon ismét a képbe.
süti beállítások módosítása