Íróként Lucy Watkins bemutatkozik, rendezőként viszont Alex Pillai búcsúzik az évadtól a Merlin következő epizódjával. Nem először és minden bizonnyal nem is utoljára tér azonban vissza az öreg Merlin, akit az alábbi promóciós képen láthattok. Előre készülök Colin Morgan újabb zseniális alakítására.

Még két képet találtok a farfarawaysite.com-on, itt pedig elolvashatjátok az epizód kicsit bővebb ismertetőjét, amely a What's on TV című angol műsorújságból való:

"Artúr, aki egyre nagyobb szerepet vállal Camelot új királyaként, titkos küldetésre indul, hogy aláírjon egy békeszerződést a lázadó lovaggal, Alinorral. Közben Merlin harci sérülést szerez, fogságba esik, és Morgana kezére kerül, aki baljós tervet forral, hogy eszközként használja fel a varázslót a hatalomért folytatott harcában. Ősi mágiát használva egy fekete kígyót - úgynevezett Fomorroht - ültet Merlin nyakába, ami megfertőzi varázslónk agyát, hogy Artúr életére törjön. De vajon tényleg megöli Merlin a barátját?"

Bírom ezeket a rendkívül nehezen megválaszolható kérdéseket. Nyilván nem öli meg. Vagy ha mégis, az mindenképp kiderül szombaton 19.55-kor az A Servant of Two Masters című epizódból. ;)

Címkék: 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr53345739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása