Merlin 4x10 előzetes

 2011.11.27. 16:16

A Herlad of the New Age (Az új kor hírnöke) - ez a címe a Merlin következő epizódjának, amelyre két okból máris nagy várakozással tekintek. Egyrészt írója a zseniális Howard Overman, másrészt ez kedvenc Merlin-rendezőm, Jeremy Webb idei első epizódja. Íme az előzetes, alatta pedig elolvashatjátok a BBC által kiadott rövid tartalom ismertetőt.

"Camelot lovagjai kísérteties szentélyre bukkannak az erdő mélyén, amelynek hátborzongató légköre olyasfajta sötét múltról tanúskodik, amelyet jobb nem háborgatni.

Ám amikot Elyan figyelmen kívül hagyja Merlin figyelmeztetését, tettével olyan események láncolatát indítja el, amelyek félelmetesebbek, mint azt bárki el tudná képzelni. Helyre lehet hozni egy súlyos hibát? Vagy a múlt démonjai örökre megváltoztatják a jövőt?"

A Herald of the New Age - jövő szombaton 20.00 órakor a BBC One műsorán.

Címkék: 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr73415562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jess.Mesii 2011.11.27. 20:17:16

Jézusom! Rémes egy rész volt! Mármint...Lucy Watkinstól nem számítottam sok jóra, és meg kell hagyni volt benne pár gagyi jelenet! (pl. Arthur megkéri Gwent) de többnyire azért pörögött...elég drámai volt..kíváncsi vagyok megtalálja-e valaha Merlin azt a karkötőt!:)
Kár hogy az előzetesből egyáltalán nem úgy tűnik, hogy ez marad az érdeklődés központjában.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.11.28. 00:23:20

Miért volt gagyi? Nekem tetszett a jelenet, amikor megkérte a kezét. :) Sokkal jobban bejött, mint Watkins előző epizódja. Valóban tele volt érzelemmel, és nagyon szép alakításokat láttunk. A kedvenc ugyan változatlanul a 7. rész, de szerintem ebből is kihozták, amit lehetett.

Őszintén szólva a karkötő nem érdekel. Szerintem okos húzás volt, hogy senki nem tudott róla, még maga Gwen sem.

Lancelotot viszont remélem, visszahozza még nekünk valamikor a tó úrnője. Legalább ott van helyben. ;)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2011.11.28. 09:12:42

@Balinor:
nálam eddig ez a rész a csúcs a 4.évadban!:) a karkötőnek örültem, így legalább három teljesen védtelen embert láthattunk, senki nem foghat Rájuk semmit (ellenben Morganára és Agravaine-re nagyon is!)

Lancelot és a Tó Úrnője, ha együtt tűnnének fel újra a színen*-* (még ha csak úgy is, ahogy Freya a 3.évad végén)... jaj de jó volna*-*

(a 4.évados trailerben amúgy volt már az a rész adásban, mikor a Lovagok Camelot-i cuccban mennek a kamera felé???? - mert ott is ott van Sir Lancelot:$)

Jess.Mesii 2011.11.28. 14:22:16

@Balinor: A karkötő igazából azért lenne nekem fontos, mert az bizonyítja Gwen és Lancelot ártatlanságát...mármint az igaziét:) Nem akarom mindenáron kibékíteni őket...de hát na! Ez ilyen a néző várja a happy endet dolog nekem.
A kézmegkérős jelenet hát...ha már ilyen nagYy hűhót csapott a körítéssel, akkor valami szöveg se ártott volna. De hát ez ilyen női cucc.:D

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.11.28. 19:46:44

@Jess.Mesii: Pont ez a lényeg számomra, hogy a konfliktus ne azzal oldódjon meg, hogy lelepleződik a cselszövés, hanem azzal, hogy Artúr rájön, fontosabb neki Gwen, mint hogy ne tudjon bízni benne és megbocsájtani. Ettől dráma a dráma. Kivárjuk. :)

@NapShe: Második megtekintés után nálam is közel holtverseny van.
süti beállítások módosítása