Lovagok a sámlin

 2011.12.10. 16:17

Új karakter fotókkal bővült a farfarawaysite.com Merlin-galériája, ahol egyebek közt az alábbi csoportkép is fellelhető Camelot lovagjairól. Vicces, hogy a szélen álló Tom Hopper és Rupert Young annyival magasabb mindenki másnál, hogy a többieket egy kis trükkel kellett felemelni hozzájuk. Valószínűleg a fotós is mulatságosnak találta, így végül a magasítás is szereplő lett a képen.


Sir Percival, Sir Gwaine, Sir Lancelot, Artúr Pendragon, Sir Elyan és Sir Leon

Tegnap egyébként a Gwaine-t alakító Eoin Macken vendég volt az ír televízió egyik talkshowjában, ahol sok minden egyéb mellett a Merlinről is mesélt, és elmondta, hogy már aláírt az ötödik évadra. Gwaine tehát biztosan visszatér jövőre. A műsor felvételét megtekinthetitek itt, néhány további promóciós fotót pedig az alábbiakban.


Gwaine, a rocksztár


Leon, Albion Obi-Wan Kenobija


Elyan, aki mindig vonzotta a bajt


Percival, aki még növésben van ;)


És Artúr, aki egyszerűen csak király

Címkék: 4. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr843453572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása