Mr és Mrs Smith

 2011.12.14. 01:41

Vagy legalábbis majdnem. Az akciófilmből ismert bérgyilkos házaspárhoz Julian Jones forgatókönyvíró hasonlította még az évad kezdete előtt adott interjúban a Merlin világának Trisztánját és Izoldáját, akikkel elsőként a következő részben találkozhatunk.

Trisztán és Izolda ezeréves kelta legendája szintén az Artúr-mondakör része, ám tragikus szerelmük történetét az évszázadok során háttérbe szorította Lancelot és Guinevere románca. Mivel a BBC fantasyjében is betöltött már a sóvárgó szerelmesek szerepe - Artúr és Gwen boldogan él majd, míg... véget nem ér a sorozat -, Trisztánék (Ben Daniels és Miranda Raison) afféle kalandor párosként jelenhetnek meg a történetben, ahogy azt az itt látható promóciós fotó is sejteti.

A többit pedig meglátjuk a következő epizódban.

Címkék: 4. évad vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr343461831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása