Évadzáró előzetes

 2011.12.18. 12:36

December 24-én este 8 órai kezdettel vetíti a BBC a Merlin idei évadzáró epizódját (The Sword in the Stone - 2. rész). A finálé írója Julian Jones, rendezője Alice Troughton. Íme az előzetes, utána pedig az epizód ismertető.

"Morgana és Helios sikeresen megkaparintotta Camelotot, Merlin és Artúr pedig számkivetettként menekül. Ealdorban rekednek, ahol egy könyertelen hadsereg zárja körül őket, így a helyzetük kétségbeejtő. Artúrnak cselekednie kell, mielőtt Camelot örökre elvész, ám Agrevaine árulása és Morgana seregének ereje láttán az ifjú király hitehagyottá válik.
Merlinre vár, hogy visszaadja a hitét, de csak egy kivételes cselekedet bizonyíthatja a király számára, hogy uralkodásra született. Meg tudja győzni az ifjú varázsló Artúrt, mielőtt még álmai Albionról darabokra hullanának?"

December 24. 20.00, BBC One

Címkék: trailer 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr703472818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása