66 Guinevere és egy spoiler

 2011.12.26. 00:34

Most, hogy az angoloknál véget ért a negyedik évad (és a finálénál is jobban várom, hogy olvashassam a következő interjút a sorozat alkotóival), hirtelen nincs jobb ötletem, hogy mivel ünnepelhetnénk meg ezt a pillanatot, mint az alábbi bolond kis videó - twitteren találtam -, amelyben hallható mind a hatvanhat alkalom, amikor a négy évad során Artúr szájából elhangzott Guinevere neve. Aztán az "összeállítás" a legutóbbi rész egyik jelenetével zárul, úgyhogy aki még nem látta, szerintem azt nézze meg előbb.

A jó hírem pedig az, hogy egy nagyon jó (talán a legjobb) évad után van 52 Merlin-epizódunk, így akár jut belőle az év valamennyi hetére, jövő ősszel pedig folytatódik a történet. Addig azonban még rengeteg hírt és érdekességet olvashatunk, ebben biztos vagyok.

Címkék: videók 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr663495881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása