Bradley és Colin bemutatja

 2011.12.27. 17:23

Mint már olvashattátok, január 6-án Amerikába is megérkezik a Merlin negyedik évadja. A Syfy csatorna nézői ismét péntek esténként élvezhetik az angol fantasy sorozatot, amely évről évre nagyobb tábort szerez magának a tengerentúlon. Az új évad első epizódjából a két főszereplő, Bradley James és Colin Morgan köszöntőjével ad ízelítőt az ew.com. A felvételt, amely a december 19-i interjú napon készült, ide kattintva tekinthetitek meg.

A pénteket egyébként "halálnapként" szokás emlegetni az amerikai televíziózásban, ez az a nap, amikor a sorozatok legnehezebben maradnak életben. Ehhez képest a Merlinnek sikerült stabil nézőtábort gyűjtenie a kábelcsatornán, és egy percig sem volt kérdés, hogy a negyedik évad is visszatér a tengerentúlra. Sőt, mint az idei Comic-Conon elhangzott, a 2012-ben készülő ötödik évadra is igényt tartanak az amerikaiak.

Ahogy mi is. :)

Címkék: 4. évad bradley james colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr223499327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.01.01. 14:07:56

"A pénteket egyébként "halálnapként" szokás emlegetni az amerikai televíziózásban, ez az a nap, amikor a sorozatok legnehezebben maradnak életben."

Bizony olyan kultsorozatok estek már ennek áldozatául, mint személyes kedvencem a "Dark Angel" vagy a "Firefly". (Ami vicces módon éppen a DA után és helyén indult.)
süti beállítások módosítása