Fáradtak, de lelkesek

 2011.12.28. 21:23

Ázsiában is hódít már a Merlin negyedik évadja. Ezúttal a szingapúri The Straits Times szólaltatta meg a sorozat két főszereplőjét, az Artúrt alakító Bradley Jamest és a Merlint játszó Colin Morgant. Mint tudjuk, a következő évad forgatása tavasszal indul, így a két fiatal brit főként arról mesél, hogy az ünnepeket jól megérdemelt pihenéssel szeretné tölteni.

"Az ünnepek alatt annyit akarok aludni, amennyit csak tudok" - mondja Bradley, aki a forgatás utolsó napjaiban ünnepelte 28. születésnapját. "Colinnal egész nap a díszletek között vagyunk, minden egyes nap, mert az általunk játszott karakterek a történet nélkülözhetetlen részesei. Így az évad végére nagyon várjuk már azokat a napokat, amikor bepótolhatjuk az alvást."

Ír kollégája szerint a sok lovaglás és futkározás megerőltetőbb, mint azt a nézők gondolnák. "Az évad végén mindig sokkal soványabbak vagyunk. Jó érzés tudni, hogy az ünnepeket pihenéssel tölthetjük" - árulja el Colin.

"A szerepem kapcsán az egyik legrosszabb dolog a jelmez" - meséli Bradley a lapnak. "Artúrként sokat kell viselnem a láncinget, amitől nagyon el tud fáradni a vállam. A nap fénypontja, amikor kibújhatok belőle."

A cikkből azonban kiderül, hogy a két fiú lelkesedése a sorozat iránt a fáradság ellenére is töretlen.
"Bár a színészek már négy évadot eltöltöttek a sorozatban, James és Morgan is cáfolja, hogy unná alakítani a szerepét" - írja a riportot készítő Yip Way Yee. "Nem lehet ráunni a sorozatra. Mindig változatosságban van részünk, akár a karakterfejlődés, akár a mindennapi munka tekintetében. Szóval naponta új kihívások várnak ránk." - mondja Bradley.
"Így van, és rengeteg móka rejlik abban, ha az ember mindig ugyanazokkal a színésztársakkal dolgozhat. Mindig van min nevetni a forgatásokon, mert már annyira összeszoktunk" - teszi hozzá Colin.

Persze jól jön a változatosság a szerepekben is - árulja el az ír, aki újév napján lesz 26 esztendős. "Morgan filmes és színházi munkákba is belefogott a televíziózás mellett. Csak a múlt évben szerepelt a Parked (2010) című filmben, amelyben drogfüggőt, valamint az Island című filmben (2011), amelyben egy magának való vidéki fiút alakít. Februárban pedig két hónapot lehúzott a londoni Royal Court Theatre színpadán, az Our Private Life című fekete komédia szereplőjeként" - olvashatjuk az összeállításban.

És mi a helyzet az őrült rajongókkal? "Biztos vagyok benne, hogy vannak ilyenek, de olyan ügyesen leskelődnek utánunk, hogy sosem tudunk róluk" - hangzik Colin humoros válasza.

Az eredeti cikk beszkennelt változatát elolvashatjátok itt, a Merlin Network jóvoltából.

Címkék: interjú bradley james colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr383502933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása