Kedvenc Merlin-operatőröm, Dale McCready közzétette twitteren, hogy ő fogja fényképezni a sorozat ötödik évadjának első három epizódját.

Mivel minden túlzás nélkül rajongok a szakember Merlinen végzett munkájáért, rendkívül örülök a hírnek, és alig várom, hogy lássuk, milyen képekkel örvendeztet meg bennünket az idén. A forgatás vélhetően márciusban kezdődik, és az első két rész ismét egy dupla epizód lesz, ám a rendező személye még nem ismeretes. Legalábbis számunkra. Dale ugyanis azt is elárulta, hogy ezúttal nem Alice Troughton dirigálja az évadnyitót. Ebben az esetben viszont nagyon reménykedem, hogy Jeremy Webb ül a rendezői székbe.

Visszatérve McCreadyre, az új-zélandi származású operatőr az eddigi 52 Merlin-epizódból 39-et fényképezett, figyelemre méltó minőségben. Fantasztikusan komponálja a képeit, és gyönyörűen világítja be a jeleneteket. Tavaly óta ráadásul a legnemesebb technikával, 35mm-es filmre forgathat. Kiváló munkájának illusztrálására találtok néhány - a honlapjáról elcsent - képkockát a hajtás után.

Címkék: 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr153651008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása