Mint Sara Hamill producer közzétette twitteren, Justin Molotnikov rendezi a Merlin ötödik évadjának első blokkját, vagyis a dupla évadnyitót és az ezt követő harmadik epizódot.


Katie McGrath (Morgana) és Justin Molotnikov a 4. évad forgatásán

Molotnikov - a képen látható hatalmas méretű ember - tavaly csatlakozott a Merlin stábjához, és mivel rögtön az első rendezésével (The Secret Sharer) megnyert magának, mindenképp örülök a visszatérésének. (Szerepelt az idei kívánságlistámon is.) Másik két tavalyi rendezése a különleges hangulatú Lamia című epizód, valamint a negyedik évad kulcsfontosságú kilencedik része, a Lancelot du Lac volt.

Remek bemutatkozása ellenére kicsit meglep, hogy a választás nem Alice Troughtonra vagy Jeremy Webbre esett, bár való igaz, hogy az eddigi nyitóepizódokat is minden évben más rendező készítette el. Az első évadnyitót James Hawes, a másodikat David Moore, a harmadikat Webb, a negyediket pedig Troughton jegyzi rendezőként. Remélhetőleg utóbbi kettő azért visszatér az ötödik évadhoz - Webb nyilatkozta is, hogy meglepné, ha nem így lenne.

Mindenesetre Justin Molotnikov jó választásnak tűnik, ráadásul az epizódjait ismét az a Dale McCready fényképezi, akitől mindig a legmagasabb minőségre számíthatunk. A forgatás várhatóan jövő hónapban kezdődik Walesben.

Címkék: 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr854059304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása