Sir Gwaine kérdezi Sir Gwaine-t

 2012.02.08. 22:08

Eoin Macken, aki Albion legszínesebb egyéniséggel megáldott lovagját, Sir Gwaine-t alakítja a Merlinben, a való életben sem tűnik unalmas figurának. Ennek bizonyítéka nem csupán az, hogy a színészet mellett rendez és operatőrködik, hanem az is, ahogy megválaszolja a twitteren hozzá intézett rajongói kérdéseket:

Eoin Macken interjúja Eoin Mackennel...

Érdemes megfigyelni, hogy a Merlinben is használt angol akcentussal kérdez és a saját ír akcentusával válaszol. :)

Címkék: interjú színészek

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr944080042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.02.08. 23:15:39

Neki sem kell tartania az unalomtól. :)

esetleg majd valamikor összegeznéd, hogy mégis miről volt szó az "interjúban"?:$$

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.02.09. 19:38:44

@NapShe: Nem merek könnyelmű ígéretet tenni, de előfordulhat.

Jess.Mesii 2012.02.10. 20:33:10

Hú hát ez komoly volt!:D Istenem de imádni való! Ha pedig belekezdesz a fordításba akkor mindent bele, respect! Elég durva szöveg...bár a nagyját értem.:D( köszönöm, angol tagozat)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.02.15. 22:18:11

Na, jegyzeteltem kicsit...

- Kedvenc zenei stílusa? Mindenféle zenét szeret. Általában van egy kedvenc lemeze, amit addig hallgat, amíg meg nem utálja.
- Szereti a csokit. Mindenfélét.
- Kedvenc színe? Nincs, de szereti a feketét, a sárgát, a szőkét...
- Kedvenc könyve, filmes karaktere? Az édentől keletre. Kedvenc karaktere Tirion Lannister a Trónok harcából.
- A legvakmerőbb, amit valaha csinált? Egyszer letartóztatták, mert az utcán italoztak, ha jól értem egy videoklip forgatásán.
- Miért lett színész/rendező? Másban nem volt jó. A főiskolai évei alatt kezdett színészkedni. Volt egy rettenetes ügynöke, aki rábeszélte, hogy menjen el a Superman szereplőválogatására. Ott meg is ismerkedett a szerepet elnyerő Brandon Routhtal, akit elsőre nem kedvelt, de jó barátok lettek. Rendezőként először csak magának készített egy rövidfilmet, de azóta más műfajokban is kipróbálta már magát.
- Mi inspirálja? Például Mike Figgis, az egyik alkotótársa, és a tettre kész emberek. Még a nagymamája is.
- Kivel ebédelne együtt szívesen? Az első nevet nem értem :P a második Liam Neeson (aki szintén ír), és Albert Camus-t említi még.
- Volt-e vicces találkozása rajongókkal? Egy lány sütit vitt neki Pierrefondsban. A kajára mindig vevő.
- Milyen Pierrefondsban forgatni? Gyönyörű hely, kedveli a franciákat.
- Kedvenc forgatási helyszíne Tunézia, ahol a Siren című sorozatot forgatta.
- Van-e közös vonása Gwaine-nel? Külsőre nagyon hasonlóak. :) A személyiségével is könnyen tud azonosulni. De mindenképp jobban hasonlít rá, mint pl. Harry Potterre. Gwaine-ben van egy kis rész Eoinból, és ugyanez fordítva is elmondható.
- Mivel nyerhette el Gwaine szerepét? Arra gondol, hogy az izlandi vulkánkitörés miatt mások nem mertek elutazni a meghallgatásra, és ezért tudta elnyerni a szerepet.
- A lovagok nagyon jó társaságot alkotnak, jól érzik magukat együtt, beleértve Bradley-t is, de ő Katie-t és Angelt is tiszteletbeli lovagnak tekinti.
- Következő munkái: Ha jól értem, szerepelni fog egy filmben, egy másiknak pedig az operatőre lesz. Utána jön a Merlin, és egy zsarus sorozat pilotjában is fog szerepelni, amit a BBC America számára forgattak.
- Kivel szeret legjobban dolgozni a Merlin stábjában? Csupa nagyszerű emberrel és remek színésszel dolgozhat, sokat tanul tőlük. A vendégszereplők közül Warwick Davist említi. Richard Wilson nagyon kedves ember, Eoin mégis mindig izgul, amikor vele beszélget.
- A nyakláncáról, amit Gwaine-ként is a nyakában visel: A láncon az édesapja jegygyűrűje van - a halála óta őrzi -, és tőle kapta a másik bigyót is, ami Thaiföldről vagy Egyiptomból való.
- Hova utazna el az időben? A XVI. századba, és ellenálló lenne, vagy a dinókat látogatná meg.
- Mikor fog újra énekelni? Nem fog, mert nem énekel jól. Egyszer megtette egy úgymond jótékonysági műsorban, de nem tenné meg újra.
- Szeret-e utazni? Szeret, ahogy másmilyen emberekkel is szeret találkozni. Szívesen ellátogatna Brazíliától Ausztráliáig egy csomó távoli helyre.
- Volt-e kínos pillanata forgatáson? Minden pillanat az, mert nem tudja megszokni, hogy egy kamera veszi.
- Szívesen szerepelne színházban, akár a Broadwayn.
- Melyik Merlin-színésszel dolgozna együtt másban is? Nemrég forgatott egy filmet Tom Hopperrel, amiben Tom egy meleg tánctanárt alakít, és Nathaniel Perker is szerepel ebben. De mindenkivel szívesen dolgozna együtt.
- Végül megköszöni a kérdéseket, elmondja, hogy érdekesebbnek találta ebben a formában válaszolni rájuk, és megadja a mindenféle elérhetőségét (email, twitter, levelezési cím).
Kb. ennyi. :)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.02.16. 00:41:18

@Balinor:

ÓRIÁSI KÖSZÖNET!!! *-*
tényleg nagyon színes egyéniség, amolyan polihisztor emberke sztem. :)
még egyszer (2x, 3x, soxor) KÖSZI a fordítást! :)
süti beállítások módosítása