Valentin nap alkalmából a filmtörténet és a tévéképernyő tíz legnagyonb sci-fi és fantasy románcát gyűjtötte össze a Starburst Magazin, és a válogatásban helyet kapott Artúr és Guinevere szerelmének története is, ahogy azt a Merlinben láthatjuk:

"Íme egy pár, amelyet még régebben - és még több feldolgozásból - ismerünk, mint Clark és Lois párosát. Lehet mondani, hogy a Merlin középpontjában Merlin és Artúr brománca áll, ám Gwen és Artúr viszonya lassan érlelődött, mígnem az egyik legérdekesebb és legfelnőttesebb történetszállá vált a sorozatban, ahogy próbálják megmenteni a kapcsolatukat a hatalmas árulás árnyékában.
A szerelem útjai kifürkészhetetlenek: Gwen a negyedik évad végén végre elfoglalja a neki járó helyet Guinevere királynéként.
A szerelem fájdalmas: Mikor már épp azt hinnénk, hogy a sorozat gyermekded kitérőt tesz, Artúr belefut Gwen és Lancelot szenvedélyes ölelkezésébe. Ha valami, ez fáj."

Címkék: bradley james angel coulby

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr594116012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása