Janet Montgomery már forgat

 2012.05.04. 22:31

Mint már olvashattátok, két tavaly megismert női karakter is visszatér a Merlin ötödik évadjában. Egyikük Annis királynő, Caerleon megözvegyült uralkodója, akit idén is a nagyszerű, Olivier- és Tony-díjas színésznő, Lindsay Duncan alakít, a másik pedig a Nemeth királyi házából való Mithian hercegnő (a képen), akit újfent a gyönyörűséges Janet Montgomery személyesít meg.

Janet csak április 30-án érkezett vissza a tengerentúlról, de a héten már a Merlin stábjával forgatott. Ebből máris tudhatjuk, hogy Mithian hercegnő az évad második blokkjában (4-6. epizód) fog feltűnni.
A színésznő ma az alábbi élményét osztotta meg twitteren - ha úgy vesszük, spoiler:

Amikor a munkáról beszélgetek - "őt tehát leszúrják egy karddal, én átugrom rajta, kikerülöm a lehulló törmeléket, és futok a varázsló felé."

Részleteket ne kérdezzetek, az információ tényleg csak ennyi! Akit leszúrnak és átugranak, hímnemű. Ami viszont a fentiek alapján bizonyos: a hercegnőnek akcióból is jut az idén.

Címkék: forgatás 5. évad vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr14489330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Zápor. 2012.05.05. 08:38:03

Elég izgalmasan hangzik! És vajon ki a varázsló, aki felé fut? Morgana, Mordred vagy Merlin?:)

Spawn85 2012.05.05. 11:31:39

Helyes-helyes, lesz még egy eycandy Katie McGrath mellett. :) (Bocs, de számomra Angel Coulby nem igazán az. Nem csúnya persze, csak valahogy nekem nem...)

@.Zápor.: Vagy egy negyedik varázsló felé. :)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.05. 13:16:53

az is lehet, hogy szerepe szerint nem is fogja tudni, hogy az illető varázsló ;) így én Merlint tartom a legesélyesebb befutónak:)
avagy valaki olyasvalaki lesz, akire nem is gondolunk.. pl. Vivianne.. ;)

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.06. 10:13:56

mondom én, hogy megírjuk mi előre a forgatókönyvet :DDD ennyi erővel Alator is lehetne :P lehet csak én vagyok elfogult, de a "varázsló" szóról nekem egyből Merlin ugrott be, és nem is gondolkoztam rajta tovább.. :D nálam ő örökre elfoglalta a "varázsló" címet :P :D de ha már itt tartunk, Emrysként is jelen lehet, és akkor Mithian még tudhatja is, hogy varázsló.. :)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.06. 11:57:00

@Caretha:

tényleg! :) Emrys a legkézenfekvőbb megoldás :)
süti beállítások módosítása