Még Bayard ül Mercia trónján

Újabb visszatérő az 5. évadban?

 2012.05.20. 13:45

bayard_kiraly.jpgÚgy tűnik, Annis királynő (Lindsay Duncan) és Mithian hercegnő (Janet Montgomery) után egy újabb uralkodót láthatunk viszont a most készülő ötödik évadban. Az alábbi sorokat a Merlin egyik statisztája írta twitteren:

"Imádok statisztálni! A Merlinben, merciai lovagot játszani nem könnyű! Viszont találkozhattam Clive Russellel, Bradley Jamesszel és Lindsay Duncannel!"

Az említettek közül Clive Russell Mercia uralkodóját, Bayard királyt alakította a Merlin első évadjában. Mint emlékezhettek, A mérgezett kehely (The Poisoned Chalice) című rész Camelot és Mercia békekötéséről szólt, amely kis híján háborúba fordult Nimueh mesterkedése nyomán. Bayard azóta nem szerepelt a sorozatban, bár többször tettek róla említést.
Ha hihetünk a statisztának, Mercia királya most visszatér lovagjai kíséretében. Várjuk!

Címkék: spoiler 5. évad vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr534527364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása