Az erdő mélyén

Pierrefonds, június 22.

 2012.06.23. 03:33

Pénteken is folytatódott a Merlin ötödik évadjának franciaországi forgatása, de a szemlélődők számára ez sokkal eseménytelenebb napnak bizonyult a korábbiaknál. Ennek oka, hogy a forgatás részben a vár belső helyiségeiben zajlott, részben a közeli erdőben, ahová csak a stábtagok mehettek.
A "Merlin-turistákat" az vigasztalhatta, hogy Rupert Young (Sir Leon), aki délután a szüleinek mutatta meg Pierrefonds várát, a körséta után a rajongóknak szentelte idejét. Drága ember!

Néhány képünk azért akad. Sőt, a spoiler riadó is érvényben van!

p0622_rupert.jpg
Sir Leon civilben (forrás)

p0622_gwen.jpg
Királyné lilában (forrás)

p0622_lovon_dublorok.jpg
Lovasok az erdőben:
Merlin, Artúr, Sir Elyan és Sir Leon... ööö... dublőre

p0622_lovon_dublorok2.jpg
Viszont velük lovagol a szürke ruhás öreg hölgy is (forrás)

Péntekről ennyi. Meglátjuk, szombaton forgatnak-e (az időjárásból adódó átütemezések miatt el tudnám képzelni, meg amúgy is, mintha ma szabadnapos lett volna a főbb szereplők nagy része), de jövő héten még biztosan Pierrefondsban dolgozik a stáb.

Címkék: 5. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr964605828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.06.23. 10:12:39

Még jövő héten? Mert utána már mennek is haza? :O Reméltem, hogy 3-4 hétig simán ott lesznek, elvégre, 6 rész külső jeleneteit kell forgatniuk..
(Azért nem véletlen, hogy miért Balinor az első hír forrásunk, nézzétek meg a cikk keletkezési idejét :P :D)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.06.23. 12:44:46

@Caretha: majd jönnek még vmikor szept-ben(?) is. reméljük, nem lesznek ennyire titokzatosak...
és Percym megint eltűnt.. azért a másikmagaslovag bemutathatta volna Őt is a szüleinek... "Íme a fickó, aki magasabb, mint én, és erősebb, mint egy sárkány" :D

és igen, Balinor az első számú hírforrás ! :)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.06.23. 14:25:17

@Caretha: Az eredeti tervek szerint jövő hét szerdáig forgatnak a várban. Majd meglátjuk, tudják-e ezt tartani.
Évről-évre egyre kevesebbet kell dolgozniuk Pierrefondsban, hiszen rengeteg díszletet megépítettek otthon, a stúdióban. Másrészt idén rengeteg külső helyszínt használtak Walesben.

@NapShe: Igen, szeptember elején újabb forgatás várható Pierrefondsban, de a tervek szerint akkor már csak egy hétet töltenek ott.

Viszont addigra már nagyon közel lesz az 5. évad. ;)

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.06.23. 17:09:55

@Balinor: Teljesen érhető, jobban kijönnek pénz/idő szintjén is, csak épp.. Fele annyi képet/videót sem kapunk, mint tavaly :( No jó, nem leszek telhetetlen, örülök ennek is :) Valahogy csak túléljük a nyarat is innen-onnan elkapdosott hírmorzsákkal :) (de tényleg, akkor nem tudom, honnan rémlett nekem, hogy 3 hétig maradnak :O lehet, hogy összesen, a szeptemberivel együtt lesz annyi francia forgatásuk, és azért..)
süti beállítások módosítása