julianglover.jpgA trailer alapján nem mertem biztosan állítani (sajnos még mindig csak egy kamerás verziónk van), de miután a színész honlapján is olvasható a hír, immár tényként kezelhetjük, hogy Julian Glover szerepelni fog a Merlin ötödik évadában.

A 77 esztendős Glover klasszikus színpadi színészként kezdte pályáját Angliában, arcát mégis világszerte ismerheti a moziba járó közönség, akár A Birodalom visszavágból, akár az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag című filmből, de játszott királyt a Brad Pitt-féle Trójában, főgonoszt az 1981-es James Bond-filmben, szerepelt a hatvanas és hetvenes évek klasszikus Doctor Who-szériájában is, az utóbbi időben pedig a Trónok harcában lehetett látni visszatérő szereplőként.

Honlapja szerint legközelebb a Merlin évadnyitó epizódjában láthatjuk, és mint említettem, felfedezhető az ötödik évad múlt héten bemutatott előzetesében. Néhány sor szöveget is hallhatunk tőle, hiszen Julian Glover karaktere beszél a trailerben a próféciáról.

Személyében újabb szívemnek kedves színész erősíti az ötödik évad szereplőgárdáját.

Címkék: 5. évad vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr84671998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.07.23. 11:13:24

Ez igen. Azért ő sem akárki finoman szólva.
süti beállítások módosítása