Trailerre várva

Augusztus 3-án Merlin-előzetes a BBC-n!

 2012.07.28. 11:35

A pénteki megnyitó ünnepséggel hivatalosan is kezdetét vette a 2012-es Londoni Olimpia, amelyet Nagy-Britanniában természetesen a brit köztévé, a BBC közvetít, megállás nélkül. A tévétársaság a hazai rendezésű játékok kiemelkedőnek ígérkező nézettségét ki akarja használni arra, hogy ősszel érkező - vagy épp visszatérő - sorozatainak reklámot csapjon, ezért a BBC One a következő 17 nap mindegyikén este nyolc órakor egy készülő drámájának előzetesét vetíti.

Ennek megfelelően a Merlin ötödik évadának trailerét is láthatja a brit közönség, méghozzá augusztus 3-án, pénteken, majd a rákövetkező héten még egyszer. Így végre teljes pompájában megnézhetjük mi is a Comic-Con közönségének vetített előzetest. Vagy ha a BBC netán egy másik Merlin-trailerrel készül jövő péntekre, szerintem akkor sem fogunk panaszkodni.

Itt ajánlanám figyelmetekbe, hogy a sorozat eddigi előzeteseiből készítettem egy összeállítást, amely a jövőben folyamatosan bővül majd. Aki végzetesen ki van éhezve a trailerekre, a korábbi évadok ajánlóiból itt csemegézhet.

Címkék: 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr334683294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása