Miközben a stáb ma is a walesi hegyekben forgatott, délelőtt megtartották Londonban az ötödik évad nyitóepizódjának sajtóvetítését. Az első reakciók nagyon pozitívak.

"Eltelt három év, Camelotra új korszak köszöntött, a szereplők érettebbek, a tét pedig nagyobb, mint azelőtt. Úgy tűnik, a költségvetés is nőtt, mintha csak szabad kezet kaptak volna a producerek, hogy Wales legfestőibb tájain forgassanak, rengeteg erdőt, szurdokot, hófedte hegyeket szerepeltetve - a remek fényképezéssel együtt mindez egy hollywoodi filmbe is elmenne" - írja az onthebox.com.

Twitteren is nagy a lelkesedés:

Ugyanakkor a BBC még mindig adós nekünk a premier dátumával. Biztos, hogy nem szeptember 29-én kezdődik az ötödik évad, és egyelőre a ma közzétett október 6-i műsortervben sem szerepel az évadnyitó. Igaz, az még nem végleges...

Címkék: forgatás események 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr94791314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsanett71 2012.09.21. 16:14:27

Nem értem miért halogatják a dátum közlését. Mire várnak? Miért nem lehet eldönteni? Idegtépő!!!
süti beállítások módosítása