Ma délelőtt Katie McGrath (Morgana) és Richard Wilson (Gaius) volt az angol Channel 4 SundayBrunch című műsorának vendége. A színészek jelenlétükkel a szombaton startoló ötödik évadot promótálták, bár - ahogy ez lenni szokott - a jó hangulatú beszélgetésben erről esett a legkevesebb szó. Viszont bejátszottak két rövid (tényleg rövid) kis jelenetet az évadnyitóból, amelyben többek közt feltűnik a Ruadan szerepét alakító Liam Cunningham.

A beszélgetést és a bejátszást is láthatjátok az alábbi videóban.

Címkék: részlet 5. évad katie mcgrath

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr644812150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.10.01. 00:03:05

Ehh...ha előbb tudom, lehet lenéztem volna. Bár...tegnap éjjel 1-kor értem haza színházból, 3-4 óra alvás után meg nem jó "működni". :) Na, de majd legközelebb...
(Kedvenc színésznőmmel az első fotómat egy ilyen reggeli műsor előtt csináltam. Látszik is a képen, hogy korán van mindkettőnknek. :) )
süti beállítások módosítása