Bradley James a folytatás esélyéről

"A csúcson kell abbahagyni"

 2012.10.03. 22:25

Mindenre van esély, de semmi sem biztos. Nagyjából így lehetne összegezni az ötödik éve Artúrt alakító Bradley James véleményét a sorozat jövőjével kapcsolatos tervekről.

A 28 esztendős színész a Digital Spynak úgy nyilatkozott, szeretné, ha a sorozat a csúcson érne véget, ezért akkor látja értelmét a folytatásnak, "ha mindenkiben megvan a lelkesedés továbbra is." Ezzel lényegében ugyanazt mondta, amit Colin Morgan (Merlin) nyilatkozott nyáron, a San Diego-i Comic-Conon.

s5bradley_200x300.jpg"Két hetünk van még a forgatásból, aztán mindenki szünetre megy, és meglátjuk, hogyan érezzük magunkat" - mondta Bradley, hozzátéve, hogy elégedetten tudná maga mögött hagyni a Merlint, "mivel fantasztikus élményt adott" az évek folyamán.

"Valószínűleg le kell ülnünk, hogy lássuk, mindenkiben megvan-e a kellő szenvedély. Amikor a szenvedély elmúlik, akkor kell abbahagyni."

Bradley a tervezett filmtrilógiáról is szólt, megerősítve, hogy az előkészületek még nagyon korai fázisban vannak. "Nem hiszem, hogy történt volna előrelépés ahhoz képest, amit a Comic-Conon lehetett hallani. Ez is attól függ, hogy mit tudnánk letenni az asztalra, hogy merre vinnék a történetet. Erre is azt tudom mondani: ha a szenvedély megvan hozzá, akkor biztosan össze fog jönni. Van néhány tényező, aminek klappolni kell ahhoz, hogy ez megvalósulhasson. Erre is igaz, hogy majd meglátjuk. Érdemes lesz figyelni."

Címkék: mozifilm 6. évad bradley james

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr854818554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Merry 2012.10.03. 23:13:28

Nekem ebből az jött le hogy Bradley James nem igazán akarja folytatni.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.10.04. 00:28:08

@Merry: Nekem az jött le, ami eddig, hogy akkor akarják folytatni, ha úgy érzik, hogy nem indul el lefelé a sorozat. Ez teljesen jogos.

Spawn85 2012.10.04. 01:42:15

@Balinor: Márpedig előbb-utóbb el fog indulni lefelé (mint minden) a kérdés, hogy hány évad után.

Egyébként a nyilatkozatokból nekem is azt tűnik ki, hogy nem élnék meg tragédiaként a színészek, ha nem lenne 6. Évad.
süti beállítások módosítása