A legerősebb évadkezdés

 2012.10.22. 18:01

502_mordred.jpgMúlt héten olvashattátok, hogy Nagy-Britanniában a 2008-as bemutatkozó epizód óta először nyitott hétmillió feletti nézőszámmal a Merin új évada. Az erős kezdés a dupla évadnyitó második felére is megmaradt. Az Arthur's Bane második részét a vetítés napján 5,58 millióan látták, 1,41 millió néző pedig felvételről tekintette meg az epizódot. A hivatalos nézőszám így 6,99 millió, amely az első epizódhoz képest 130 ezres csökkenést, a tavalyi epizódhoz mérve 190 ezres növekedést jelent.
Összességében a sorozat történetének legnézettebb második epizódját produkálta az ötödik évad, így bátran kijelenthetjük: a Merlin még soha nem kezdett olyan erős nézettséggel, mint idén.

Meglátjuk, hasonló magasságokba tud-e kapaszkodni a kissé ijesztő, ám annál zseniálisabb harmadik rész. Uther visszatérése szombaton 5.52 millió brit nézőt szegezett a képernyők elé.

Ajánlom figyelmetekbe a nézettségről szóló összeállítást, amelynek grafikonja kiegészült az ötödik évad adataival is.

Címkék: nézettség 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr874862877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása