bbcr1breakfast_katie_colin.jpgColin Morgannel és Katie McGrath-tal ébredhettek csütörtökön a BBC Radio 1 hallgatói. Nick Grimshaw a Merlin sztárjait látta vendégül a Breakfast Showban, ám a beszélgetést nem csak az éter hullámain lehetett hallgatni, a BBC honlapján ugyanis videoközvetítés formájában is követhető volt. Katie meg is jegyezte, hogy arra készült, életében először pizsamában ad interjút, de ez sem jöhet össze...

A Merlin színészei beszéltek egyebek közt a koránkelésről, a sminkszékben töltött órákról, a forgatás családias hangulatáról, rajongókról, zenéről és az óangol varázsigékről.

Alább a beszélgetés két részben. Nincs is ennél jobb alkalom, hogy belessünk a BBC rádióstúdiójába.

Aki pedig hallgatná még Colin Morgan ír akcentusát, meghallgathat két további interjút, amelyet szintén a hét során adott a sorozat címszereplője. Bár az alábbi interjúkban Colin elsősorban nem a Merlinről, hanem a napokban zajló 50. Belfast Festival kulturális programjairól mesél, őszinte lelkesedéssel.

Címkék: média interjú katie mcgrath colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr394873352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoe86 2012.10.27. 19:30:11

Balinor köszi :)

Hány interjút is adott Colin a héten?? :)
Én a negyediknél elvesztettem a fonalat.. :)

jó hallani, LÁTNI őket ennyire lazának, felszadultnak és nevetősnek...

vége a streszes napoknak jöhet a lazulás...alvás..család...barátok..egyéb

A jól megérdemelt pihenés.
Azért jó lenne.. hallani róluk ezután is...
süti beállítások módosítása