507_merlin.jpgAz ötödik évad középső epizódját (A Lession in Vengeance) a hivatalos adatok szerint összesen 6,86 millió néző tekintette meg Nagy-Britanniában, ebből 5,5 millióan nézték szombat este az epizódot. A tavalyi évaddal való összehasonlításban az ötödik évad négy hét után visszavette a vezetést, ami azt is jelenti, hogy az évad középső részét még soha nem nézték ennyien.

Múlt szombaton pedig - alig egy nappal a bejelentés előtt, miszerint a sorozat idén véget ér - a nyolcadik rész évadcsúcsot ért el az esti nézőszámban, az előzetes adat szerint a The Hollow Queen című epizód az este folyamán 5,81 millió nézőt ültetett a képernyők elé.

Érdekesség, hogy a BBC ma közzétette webes videoszolgáltatásának októberi statisztikáját is, amiből kiderül, hogy a hónap folyamán a Merlin évadnyitója volt a (kizárólag Nagy-Britanniából elérhető) iPlayer legnézettebb műsora. Az epizódot 1,063 millióan tekintették meg ebben a formában.

Ezúttal is ajánlom figyelmetekbe az öt évad nézettségét ábrázoló grafikont.

Címkék: nézettség 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr194930761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása