Szinte minden riport kiemeli - az ír sajtó pedig egyenesen ünnepli - Colin Morgan győzelmét az idei National Television Awards díjkiosztó gála után, ahol a Merlin címszereplője a legjobb férfi alakítás díját nyerte el.

Még most is ragyogok az NTA 'legjobb színésze', Colin Morgan iránti büszkeségtől." - Bradley James

"Az este meglepetés győztese Colin Morgan volt a varázslófiú, Merlin szerepével. Ahogy mindig, a média nagy része most is a Sherlock/Doctor Who versengésről tudósított (mindkét sorozat üres kézzel tért haza), ezért is volt kedves pillanat, amikor a túl keveset méltatott ír kapta meg az elismerést." - írja Colin győzelméről az angol The Telegraph.

nta2013_colin_dijjal_400x599.jpg

Ám a sajtó visszhangjánál is érdemesebb idézni a színésztársak és a stábtagok reakcióját, akik javarészt azonnal, még a ceremónia idején örömüket fejezték ki Twitteren:

"Colin beszarás Morgan NTA-t nyert!!!! Egy legenda! Viszont ezt a frizurát fogja viselni élete végéig LOL ;-) Imádom őt!"
- Eoin Macken (Sir Gwaine)

"Nyertünk!"
- Alice Troughton rendező

"Az egész Merlin-családnak: SZÉP MUNKA! Colin Morgan annyira megérdemelte ezt. Nagyon szerencsés vagyok, hogy barátomnak nevezhetem, és hogy dolgozhattam vele..."
- Alexander Vlahos (Mordred)

"Mindenki örül? Milyen fantasztikus, hogy Colin nyert!!! #merlin"
- Sara Hamill producer

"Szép volt Col. Igazán nagyon megérdemelt. Köszi haver, hogy a stábnak is megköszönted. :) #teamMerlin"
- Alice Canty kameraasszisztens

"Fantasztikus este volt az NTA. Kár, hogy a Merlin nem nyert, de a legjobb színészről jó döntés született. Colin egy legenda és megérdemelte a győzelmet."
- Rupert Young (Sir Leon)

"Kiváló, hogy Colin Morgan hozta el a díjat, ragnor nagyon elégedett! ;)"
- Stephen McCole (Ragnor)

"Nem tudom, egyértelmű volt-e abból, ahogyan ütögettem őt, de ragyogtam és még most is ragyogok az NTA 'legjobb színésze', Colin Morgan iránti büszkeségtől."
- Bradley James (Artúr)

Az ütögetés pillanatát pedig meg is leshetitek a hajtás utáni anim gif-en. (Kell pár másodperc, míg elindul.)

nta2013_colin_nyer.gif

Címkék: díjak események 5. évad bradley james colin morgan eoin macken alex vlahos

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr745042382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kymy 2013.01.25. 10:29:57

Na, igen. Mint mát írtam, ez a díj nemcsak Colinnak szólt, hanem az egész csapatnak. Jó lenne más filmben is együtt látni őket. Mármint a szereplőket.
Jó lenne valami infó a díjátadó utáni buliról.

Spawn85 2013.01.25. 12:55:45

@Kymy: "Jó lenne valami infó a díjátadó utáni buliról."

Én voltam filmpremier utáni bulin tavaly az alapján és a briteket ismerve azt tudom mondani 90%-os valószínűséggel, hogy mindenki atomrészegre itta magát. :) (Vagy ha nem is atomrészegre, de szomjas nem maradt.)

Én most is azt mondom, hogy engem nem lepett meg Colin győzelme egyáltalán. Sherlock meg Doctor Who jövőre is lesz. Colin-t a Merlinért viszont nem tudják újra jelölni. Nagyszerű alakítást nyújtott benne, (számomra) egyértelmű volt, hogy idén neki kell megkapni a díjat. Mert mikor ha nem most? :)

Kymy 2013.01.25. 13:20:06

@Spawn85: A merlinért még jelölhetik idén valamilyen díjra. Kíváncsi vagyok, hogy San Diego-i con-on ott lesznek-e még?

Zoe86 2013.01.25. 17:28:18

COLIN MORGAN-BEST DRAMA PERFORMANCE!
Best Actor!

Kifejezhetetlenül örülök, hogy VÉGRE széles körben is elismerték a tehetségét!

Ami pedig még inkább szimpatikussá teszi - hogy a szokásos szerénységgel és alázattal.. NEKÜNK RAJONGÓKNAK köszönte meg ELŐSZÖR és elsősorban. Majd a Producereknek, a Stábnak, a Színésztársaknak...
"To all people who've given me the opportunity to START MY LIFE" (Colin Morgan)

azt hiszem elmondhatjuk hogy WELL DONE MERLIN (Colin) :) WELL DONE!
süti beállítások módosítása