Február óta várjuk a hírt, hiszen akkor készült el a szinkron, de most végre leírhatom: a Merlin harmadik évadja hamarosan megérkezik a hazai képernyőkre.

A folytatást (akárcsak a második évadot januárban) elsőként az AXN Sci-fi tűzi műsorra. A csatornán jelenleg hétköznaponként látható az első két évad ismétlése, amely június 6-án, hétfőn ér véget. Rákövetkező este láthatja a harmadik évad premierjét a közönség. Az új részek a korábban megszokott kedd-csütörtök ritmusban érkeznek, főműsoridőben, este 8 órai kezdettel. Azt hiszem, ennél jobb nyári tévézést nem lehet választani. És nem is vagyok elfogult. :)

Üröm az örömben, hogy a kizárólag sima AXN-nel rendelkező nézőknek tovább kell várniuk az évadra, bár valószínűleg már nekik sem sokáig, pláne, ha az AXN Playerbe is felkerülnek az új epizódok.

Tehát harmadik évad premier: június 7. 20.00 óra, AXN Sci-fi

A hírt elsőként bzoli123 osztotta meg a Merlin-fórumon, neki innen is köszönet érte!

Címkék: 3. évad vetítési infó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr772930496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.05.25. 13:43:24

Bizony ez nagyon jó hír. Nézem is majd.

Amúgy az AXN Player-be biztos felteszik a részeket.
Meg a sima az AXN is úgyis leadja előbb-utóbb.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.05.25. 15:42:18

Most már csak azért drukkolok, hogy az RTL Klub is vegye elő ősszel a második évadot.

Spawn85 2011.05.25. 21:37:15

@Balinor: Előbb ismételjék meg ők is az elsőt. :)
süti beállítások módosítása