Frissítve!

Ma zajlott a Merlin-nap a francia Comic Con találkozón, amelynek programjáról előzetesen már olvashattatok. A Párizsban tartott rendezvényen a sorozat három szereplőjével, Colin Morgannel (Merlin), Bradley Jamesszel (Artúr) és Katie McGrathtal (Morgana), valamint egyik írójával és megálmodójával, Julian Jonesszal találkozhattak a rajongók. Volt nagyvásznas vetítés, kígyózó sor az autogramokért, és persze kérdezz-felelek a kedvencekkel. Következik néhány kép és videó a mai napról. Ha jönnek még érdekesebb anyagok, esetleg hosszabb beszámoló, azokkal mindenképp kiegészítem a bejegyzést.


Colin és Katie (forrás)


Bradley (forrás)


Autogram osztás (forrás)


Összhang! :) (forrás)


A vetítés előtt (forrás) - a harmadik évad első két epizódját
láthatta a közönség


Kérdezz-felelek: Julian Jones és a három szereplő (forrás)


Katie, Bradley, Colin és a tolmácsgép (forrás)

Kedves Párizs - Köszönet a meleg fogadtatásért. Zseniálisak voltatok! - Bradley James, twitter

Az eseményről további képeket találtok itt és itt.

Videók:

Bevonulás sikolyok közepette:

Ki mit szeret leginkább a Merlinben? Bradley a sorozat sokszínűségét, változatosságát, ami egy színész számára pozitív élmény, hiszen drámát, humort, sok mindent eljátszhat a képernyőn. Colin meg már azt is óriási ajándéknak érzi, hogy egyáltalán részese lehet a sorozatnak:

Katie számára az eddigi legnehezebb jelent az volt, amikor Merlin megmérgezi Morganát. "Megríkattam Colint. Ő meg megríkatott engem." Három-négy órán át forgatták a jelenetet, és ennyi időn keresztül fenntartani ugyanazt az érzelmi állapotot, nagyon nehéz színészi feladat. Katie nem szeretné újra megcsinálni:

Mennyiben változtak a viszonyok a forgatáson, mióta Morgana a rossz oldalon áll? "Morganával senki sem barátkozik" - panaszkodik Katie, miközben a fiúk egymással trécselnek. "Látjátok? Erről beszélek!" :D
Aztán Colin mesél arról, hogy Merlin újra és újra abban reménykedik, hogy Morgana jó útra tér:

Bradley arról mesélne, hogy Artúr miért annyira vak, amikor Morgana árulásairól vagy Merlin mágiájáról van szó, de kissé belegabalyodik abba, hogy a francia közönség most épp melyik évadnál is tart:

Bradley beszél az örök ugratásokról Artúr és Merlin között, amit ő az életben is megtesz Colinnal:

Colin is a Merlin-Artúr barátságról mesél, amit egyszerre formálnak ők és az írók:

Bradley a sorozat nagyszerű vendégszereplőit említi, akikkel kiváltság együtt dolgozni, valamint Richard Wilsont (Gaius) és Anthony Headet (Uther), akiktől nagyon sokat tanul:

Mennyiben változott Julian Jones koncepciója a sorozattal kapcsolatban a kezdetek óta? Mint mondja, mindenképp befolyással volt rá amikor már a színészek által látta életre kelni a karaktereket, de az is, amit némelyik rendező látásmódja tett hozzá a sorozathoz. És persze nem ő az egyetlen írója a produkciónak. Ezzel együtt a koncepció a kezdetektől nagyjából változatlan:

Bradley dicséri a harmadik évadot, de szerinte a negyedik még jobb lesz. Ennek a forgatását élvezi legjobban. "Egyre jobban rámegyünk a legendának arra a részére, amit ismernek az emberek":

Ez volt tehát az ízelítő, ami nekünk jutott a francia rajongók szombati élményeiből. A Merlin-csapat következő ilyen állomása San Diego lesz, ahol várja őket a nemzetközi Comic Con, a világ legnagyobb popkulturális találkozója. Várhatóan július 23-án lépnek az amerikai közönség elé. Hogy milyen felállásban, még nem tudható, de Bradley maga árulta el twitteren, hogy ő vélhetően ott lesz.

Végezetül...


Dr. James (forrás) Idétlen. :D

Címkék: események bradley james colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr113033671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2011.07.04. 11:43:36

köszi a képeket, videókat, és leginkább a frissítést! :)
süti beállítások módosítása