Újdonságok a hivatalos oldalon

 2011.10.08. 16:55

Csak szólok, ha netán elkerülte a figyelmeteket: a BBC folyamatosan frissíti a Merlin BAFTA-díjas weboldalát, amely külsőre és tartalomra még ma is a legjobbak egyike.

Az új évad kapcsán Lord Agravaine került be a cselszövők galériájába, és szép számmal tölthetünk le negyedik évados háttérképeket is - a hősök és gonosztevők mellett már az első két epizód képeivel is dekorálhatjuk számítógépünket.

Az epizódok listájából kiderül a jövő heti kaland címe (The Wicked Day), és persze olvashatjuk azt is, hogy a mai rész 20.05-kor érkezik a BBC One műsorára.

Egyedül a videók nem indíthatók el továbbra sem a szigetországon kívülről kattintó látogató számára, ezért kárpótlásul, egyben kedvcsinálóként, a tovább után újra megtekinthetitek a második epizód ajánlóját és rövid részletét.

Címkék: web 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr233287913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása