Kérik vissza Lancelotot

 2011.10.17. 19:22

A BBC nézői véleményeket felvonultató műsora, a Points of View tegnapi adásában ismét foglalkozott a Merlinnel. Úgy tűnik, a nézők egy részének nem sikerült megemésztenie a második epizód fordulatát. Megértem őket, valószínűleg én is így lennék, ha nem tudnám, hogy az évad tartogat még meglepetéseket.
A véleményekre mindenesetre Katie McGrath (Morgana) reagált a műsorban, emlékeztetve, hogy a sorozat épp attól érdekes, hogy kezdettől fogva a maga egyedi módján meséli újra a legendát. Katie beszélt a negyedik évadról is, amely ismét magasabbra helyezi a mércét, érettebb, látványosabb és filmszerűbb a korábbiaknál. A műsor Merlines részletét megnézhetitek az alábbiakban.

Címkék: 4. évad katie mcgrath

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr863310000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2011.10.17. 20:38:15

... egyetértek...
GYERE HAMAR VISSZA, SIR LANCELOT! :(

Jess.Mesii 2011.10.17. 22:28:03

Noi nezokent engem is rosszul erintett Lancelot ido elotti kiirasa a sorozatbol. Minusz egy jo pasi sosem Jo.Bradley vetelytars nelkul maradt. Tudom hogy visszajon, csak felek a mikentjetol. Nem akarom Morgana eszkozekent latni.
P.s. bocs AZ ekezetek es a furcsasagok miatt, tabletrol vagyok.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2011.10.17. 22:43:36

@Jess.Mesii:
én is tartok tőle, hogy Morgana eszközeként (ahogy írtad) tér vissza... :(
nagyon remélem, hogy alaptalan ez az aggodalmunk!
süti beállítások módosítása