Nézettség: Új dobogós

 2011.11.07. 02:20

Továbbra is fantasztikus nézettséget produkál a negyedik évad. Az ötödik epizód (His Father's Son) hivatalos brit nézőszáma 7,4 millió, ami a harmadik legmagasabb nézettségi adat a sorozat eddigi történetében. Emellett ismét rekordot döntött azoknak a száma, akik felvételről követik a sorozatot - immár 1,5 millió.

A fantasy sorozat jelenleg egymillióval (!) múlja felül az egy évvel ezelőtti eredményét. Mondhatnánk úgy is, hogy Merlin egymillió új nézőt hódított meg azóta, hogy megjárta Taliesin kristálybarlangját.

Az ötödik epizód szárnyalása után átmeneti visszaesés várható. Múlt szombaton ugyanis az úgynevezett Bonfire Night ünnepe zajlott Nagy-Britanniában, amikor az emberek nagy része tűzijátékot néz televízió helyett. Ezen az estén a Merlin hatodik epizódja (A Servant of Two Masters) 5,45 millió nézőt ültetett a képernyők elé, ami az évadnyitó óta a legalacsonyabb előzetes nézőszám, és az előző heti csúcshoz képest 450 ezres csökkenést jelent. Ám a nézettség így is felülmúlja az egy évvel korábbit, és várhatóan az összesített nézőszámban is meglesz a pozitív különbség a harmadik évad rekord nézettségéhez képest.

A nézettségi adatok áttekintő táblázatát és a frissített grafikont itt találjátok.

Címkék: nézettség 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr743360032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása