Máma már nem nő tovább

 2011.11.14. 02:12

Változatlanul hétmillió körüli nézőtábort tudhat magáénak a Merlin negyedik évadja, amely továbbra is felülmúlja a korábbi évadok népszerűségét. A hatodik részt (A Servant of Two Masters) a hét során újabb másfél millió brit néző tekintette meg, így az 5,45 milliós nézettség a hivatalos összesítésben 6,94 millióra emelkedett. Ez félmillióval több, mint egy évvel korábban.

A hetedik résztől is hasonló eredményt várhatunk. A The Secret Sharer című epizódra szombat este 5,4 millióan voltak kíváncsiak, ami alapján jelenleg épp megállapodni látszik a nézettség. Változatlanul az ötödik epizód tartja az évadcsúcsot 7,4 millió nézővel, ami egyelőre nem talál kihívóra, de kíváncsian várom, hogy az évad második fele tud-e hozni újabb csúcsokat.

A nézettségi adatok táblázatát és grafikonját itt találjátok.

Címkék: nézettség 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr603375730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása