Hivatalosan 7,32 millió brit néző látta a negyedik évad Lancelot Du Lac című fejezetét, amely ezzel minden idők öt legnézettebb Merlin-epizódjának egyike. 1,31 millióan felvételről tekintették meg Camelot elveszett lovagjának visszatértét, az idei széria második legnépszerűbb darabját, amely 400 ezerrel több nézőt tudhat magáénak, mint az egy évvel korábbi epizód.

Valamivel szerényebb nézettséget várhatunk az évad tizedik részétől (A Herlad of the New Age), amely szombat este 5,66 millió nézőt vonzott a szigetországban. Az előzetes adat alapján Sir Elyan kalandja a két héttel ezelőtti szint közelében, hétmillió körüli hivatalos nézőszámmal zárhat. Úgy tűnik, a sötétebb tónus nem riasztotta el a nézőket, bár a tavalyi szintet ezúttal aligha sikerül felülmúlni. Egy éve elképesztő magasságokban (6,28 millió néző szombaton és 7,37 millió néző összesen) járt a harmadik évad.

A következő hétvége a számok tekintetében is izgalmasnak ígérkezik, Merlin ugyanis az angol X-factor idei döntőjével néz majd farkasszemet. Szüksége lesz minden varázserejére.

A nézettség alakulását mutató grafikont és az adatok összefoglaló táblázatát itt találjátok.

Címkék: nézettség 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr23441313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása