Nagyon úgy tűnik, hogy megvan a Merlin ötödik évadjának legújabb vendégszereplője. Liam Cunningham számos televíziós és filmszerep után jelenleg a Trónok harca második évadjában látható, ám az 51 esztendős ír színész a jelek szerint hamarosan felbukkan a Merlin folytatásában is - írja a Digital Spy. A színész twitteres megnyilvánulásaiból következtethetünk arra, hogy a brit fantasy stábjával forgatott az elmúlt napokban.

"Tegnap Dublinból Cardiffba repültem, hogy ma hullát alakítsak. Néhány korsó után múlt éjjel már gyakoroltam a jelenetet" - írta egyik bejegyzésében a színész, majd egy kérdésre válaszolva hozzátette, nem a Trónok harcáról, hanem egy másik munkáról van szó.

Mint ismeretes, a Merlin forgatásának otthont adó stúdió Cardiffban van. Ebből, persze, messzemenő következtetést nem vonhatnánk le, Cunningham azonban egy másik bejegyzésben többet is elárult: "A csodálatos Richard Wilsonnal forgattam. El tudjátok hinni?"

Mivel a Gaiust alakító Wilson mostanában aligha forgat mást Cardiffban, mint a Merlin új évadját, minden okunk megvan feltételezni, hogy Liam Cunningham személyében újabb ír színész csatlakozott a Merlin szereplőgárdájához.

Kiegészítés: Cunningham, egy kérdésre válaszolva, ha burkoltan is, de lényegében megerősítette a feltételezést twitteren.

Címkék: 5. évad vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr354417327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.04.20. 16:46:39

Azóta a Merlin hivatalos Facebook oldalán is megerősítették a hírt.
süti beállítások módosítása