Excalibur főszerepben

Izgalmas heteket ígér a "Merlin Official"

 2012.07.05. 23:36

bts_fegyverek_excalibur.jpgHa eddig nem tettétek, mostantól érdemes lehet követni a Merlin hivatalos csatornáit a közösségi médiában, Facebookon, illetve Twitteren. Úgy tűnik, most, hogy három hónapnyi közelségbe került a sorozat ősszel induló ötödik évada, a PR gépezet ébredezik Csipkerózsika-álmából.

A legfontosabb talán, hogy a Merlin hivatalos Twitter-csatornája élőben tudosít majd San Diegóból, az idei Comic-Conról, amelyet jövő hét végén rendeznek. Reméljük, izgalmas lesz. Az információkat igyekszem majd közvetíteni a blogon.

Emellett úgy tűnik, hivatalos forgatási képekre is számíthatunk már. Merlin múlt heti fotója után - amely rögtön tízezer "lájkot" kapott Facebookon - a PR újabb képpel szolgált a rajongóknak. Ezúttal a fényes Excaliburra vethetünk pillantást, amely idén minden bizonnyal többet fog szerepelni, mint a sorozat eddigi évadjaiban összesen.

A képre kattintva megnyílik nagyban.

http://www.facebook.com/MerlinOfficial
https://twitter.com/#!/MerlinOfficial

Címkék: 5. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr364632150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.07.08. 12:44:01

juj de izgi (mármint az élőben kuksizni a Comic con-t - dolog:D)

Excalibur meg... MESESZÉP (L) sosem láttam ilyen gyönyörű kardot (L)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.07.08. 13:03:08

@NapShe: Az élő tudósítás, gondolom, szöveges lesz. De azért így is izgi. De a mozgóképes anyagot is biztosan megkapjuk némi késéssel, ahogy tavaly.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.07.08. 13:08:13

@Balinor: és akkor ahogy jön valami új hír, akkor az "külföldiül-nem-értők" és a többiek számára a blogon majd magyarul is olvasható lesz?:$ :)) nagyonizginhangzik*.*

egyébként a farfaraway-oldalon (ha rosszul írtam, bocsánat:$) lehet gigameganagyban látni a képet :D - ezt is, és a Colinosat is..:D)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.07.08. 20:43:42

@NapShe: Minden érdekes infó olvasható lesz a blogon, ahogy tavaly. Nem biztos, hogy "realtime" de még aznap.
süti beállítások módosítása