Változatlan nézőszám

 2012.11.06. 21:51

504_mithian_morgana.jpgA Merlin idei negyedik részét élőben 120 ezerrel kevesebben, felvételről viszont 120 ezerrel többen nézték meg, mint a harmadik epizódot, így az Another's Sorrow hivatalos nézőszáma Nagy-Britanniában pontosan annyi lett, mint az előző epizódé, 6,86 millió. Mágia lehet a dologban. ;) Közel másfél millióan pótolták be Artúr és Mithian kalandját a szombati vetítés után.

Sokaknak lehet szüksége pótlásra ezen a héten is, mert az angol Bonfire Night ünnep rendezvényei miatt a szokásosnál alacsonyabb volt a szombat esti műsorok nézőszáma. Az angol X-factor 2007 óta legrosszabb nézettségét érte el, a Merlin pedig a The Disir 5,26 milliós esti nézőszámával évadminimumot produkált, ám - a tehetségkutatóval ellentétben - közönségarányát sikerült tartania.
A lendületre tehát még várnunk kell, ám bízom benne, hogy hamarosan látunk emelkedést is.

A tendenciát ezúttal is nyomon követhetitek a grafikonon.

Címkék: nézettség 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr934894362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása