Forog a negyedik

 2011.03.16. 02:55
Mily csodás ez a mai modern kor, melyben átszövi életünket a világháló! De tényleg. Húsz éve, ha érdekelt egy film vagy sorozat, talán olvashattam róla valamelyik filmes magazinban. Tíz éve már jó eséllyel megnézhettem a honlapját. Ma viszont, a közösségi háló korában... kettőt-hármat kattintok a twitteren, és máris tudhatom, hogy hétfőn lezajlott az első forgatási nap, a BBC walesi stúdiójában javában készül a Merlin negyedik évadja.
 

Az Artúrt játszó Bradley Jamesnek egyébként komoly erőfeszítésébe került, hogy bizonyítsa kilétét a hálón. Ehhez, biztos, ami biztos, egy közös fotóra hóna alá csapta Sir Elyant és Sir Percivalt. Igaz, civilben, de a közös fénykép így is eléggé bizonyító erejű. Rögtön lett is kétezer követője twitteren. Színésznek lenni azért nem olyan könnyű ebben a csudálatos világban. ;)
 
Aki szeret első kézből tájékozódni, annak elárulom, hogy a sorozatnak is van saját twitter csatornája, sőt, Facebook oldala is. Utóbbi helyen az is olvasható, hogy egy hete tartották az első olvasópróbát, ahol szintén készült kép. A fotón ismét Bradley vigyorog, ezúttal kezében a negyedik évad első epizódjának forgatókönyvével.
 
Hát még ha online bele is lapozhatnánk!

 

Címkék: forgatás forgatókönyv 4. évad bradley james

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr392743240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása