Két hét forgatás után

 2011.03.25. 23:59
Lezajlott a negyedik évad forgatásának második hete, amelynek folyamán már kamera elé állt Richard Wilson (Gaius), Colin Morgan (Merlin) és egy új szereplő, Artúr nagybátyja, Nathaniel Parker (Agravaine) is.
Parker saját honlapján az alábbi pár sorral számol be rajongóinak a Merlin forgatásáról:
 
Elkezdődött a Merlin. Micsoda remek társaság! Szinte sosem éreztem még ilyen jól magam forgatáson, mint a minap, először is Angellel, aki Guinevere-t játssza, aztán Katie-vel, aki Morganát alakítja, tegnap pedig Richard Wilsonnal és Colin Morgannel. A rendezőnk, Alice Troughton igazi Merlin-rajongó, és a legjobb megjegyzésekkel szolgál. Eddig még nem volt munkám a nagyszerű Anthony Headdel, sem az ifjú lovagokkal, de már jó kis lendülettel keresztül vágtattam Dean erdején. Mindent egybevetve... KLASSZ.
 
A stáb ma átköltözött a sokat látott tanácsterem oszlopos díszletébe, amiről kaptunk néhány fotót, Dale McCready operatőr jóvoltából. Ez az oka, hogy a kamera szinte mindegyiken főszereplő. :)
A többi fotó a "tovább" után. Lelőhelyük változatlanul a twitter. Kíváncsian várom, milyen híreket hoz a jövő hét, amikor már Emilia Fox is Walesben forgat.
 
 
Melyik Pendragon ül majd az asztalfőn?
 
Dale új játékszere
 

Lehet tippelni, kik vannak a képen...

Nagyobb méretért kattints a fotókra! 

Címkék: forgatás 4. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr302772188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása