Képek a negyedikről

 2011.04.08. 23:52

Lezajlott a negyedik hét is a Merlin új évadjának forgatásán. A stáb lassan készülhet a költözésre, Wales után hamarosan a külső helyszín, Franciaország következik.

A hét forgatási képei azonban még Cardiffból valók, ahová ma megérkezett a jó idő. Ám az elmúlt napokban más volt a helyzet. A kamera objektíveket például hatalmas lámpákkal kellett melegíteni, hogy ne párásodjanak be a hűvös, nyirkos walesi időjárástól.

A fotókért szokás szerint a szorgos stábtagoknak lehetünk hálásak, Bradley Jamesnek, Dale McCreadynek és Alice-nek, a twitter leghíresebb második kamera asszisztensének! Kattintásra nagyban nyílnak.

 
 
Hétfőn csattant a 300. csapó

 
A pingpong asztal lovagjai

 
Ebédosztás Camelotban

 
A kamera beköltözött Merlin szobájába

 
Melegedő objektívek

 
Artúr kardja pihen
 

A főszereplők számára a hétvége is mozgalmasan fog telni, hiszen szombaton várja őket a Kapow ComicCon. Meg, persze, a rajongók hada.

Címkék: 4. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr402810989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása