Az első nap Pierrefonds-ban

 2011.04.27. 21:04

Tegnap óta a franciaországi Pierrefonds várában forgat a Merlin stábja. Ahogy minden évben, idén is itt veszik fel a cameloti jelenetek egy részét. Tegnap elsősorban a trónteremben forgattak, ahová a kívülállók nem leshettek be, de megfordult a stáb a várudvaron is. Néhány képet láthattok erről ide kattintva. Az alábbiakban pedig egy szintén tegnap készült videófelvétel, amin Katie McGrath látható Morgana új jelmezében. Nem történik semmi spoileres, csak két kislánnyal barátkozik, miközben sminkelik. A kapcsolódó spoilert majd a videó után árulom el.

Spoiler: Morgana az új évad első három epizódjának valamelyikében (most ugyanis ezeket forgatják) visszatér Camelotba. A felvétel végén is látható hátsó bejáraton keresztül tör be a várba. Ezt a jelenetet is tegnap vették fel.

 

Címkék: forgatás helyszínek 4. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr592860465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.04.28. 12:23:58

"Nem történik semmi spoileres, csak két kislánnyal barátkozik, miközben sminkelik."

És a két kislány is szerepel a filmben, vagy ők csak arra sétáltak?
Ezt azért kérdezem, hogy itt is csak úgy be lehet-e menni a forgatásra, mint mondjuk Vancouver-ben az amerikai sorozatoknál. (Tudom, Vancouver Kanada, de nagyon sok amerikai sorozatot ott forgatnak. :) Van egy ismerősöm, aki ott lakik, mindig meséli melyik nap, melyik színésszel beszélgetett forgatási szünetben.)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.04.28. 21:33:50

Simán be lehet menni a forgatásra, már csak azért is, mert a vár egész évben nyitva van a turisták számára. Persze a kamera elé nem állhatsz be, de nem zavarják el a bámészkodókat, sőt, azt olvastam, hogy nagyon barátságosak velük.

Íme egy tegnapi fotó, amit a floor runner osztott meg twitteren:
yfrog.com/gyd3muzj

"Valahányszor besétáltam a várba valamelyik színésszel, ezek az emberek lefotóztak engem."

:)))

Spawn85 2011.04.29. 00:14:04

Értem. Akkor kb. úgy működik, mint az amerikai sorozatoknál.

Azt azért gondoltam, hogy a jelenetbe nem lehet beszaladni. :)
süti beállítások módosítása