Mutatványosok Camelotban

 2011.05.03. 01:36

Tegnap a Pierrefonds-i vár belső helyiségeiben zajlott a forgatás, ahová a közönség - értsd: a rajongó sereglet - ilyenkor nem juthat be, ezért kevesebb forgatási fotóval, viszont egy új vendégszereplő nevével szolgált a nap. Hétfőn ugyanis kamera elé állt Phil Davies (Sherlock, Doctor Who), aki - valószínűleg az évad harmadik epizódjában - egy csapat mutatványos élén érkezik a várba. Tűznyelők, kardnyelők, zsonglőrök, bohócok, törpék és gólyalábasok - a színes kis társaság arra is jó volt, hogy a várudvaron szórakoztassa a "Merlin-turistákat", amíg zárt ajtók mögött zajlott a munka a főszereplőkkel.
Az egyik beszámoló szerint egy hölgy kedvesen megkérte a francia (német, spanyol, stb.) rajongókat, hogy ma ne kérjenek fotót és autogramot sem az elsuhanó színészektől, mert nagyon sok a munka, ellenben aki megadja a címét, annak küldenek majd postán Merlin-relikviákat. Na de kérem! Először is, sárgák vagyunk az irigységtől (na jó, nem), másodszor pedig, remélem, számolt vele a hölgy, hogy a kedves gesztus nyomán jövőre akkorára duzzad a tömeg, hogy nem fognak beférni a várba... ;)

A hétfői napról találtok képeket a fenti linken, illetve ebben a galériában.

Címkék: forgatás 4. évad forgatási fotó vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr532873395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása