Ma este rendezték Angliában a BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) 2011-es televíziós díjátadó gáláját. A brit Oscar-díjként számon tartott trófeával az év legjobbnak ítélt filmes és televíziós produkcióit díjazzák. Ebbe a körbe idén beletartozik a Merlin is, amelyet a legjobb vizuális effektusokat felvonultató tévéprodukciónak talált a brit filmakadémia.

A díjat a The Mill nevű angol trükkcég szakemberei vehették át, akik a Doctor Whoval is szerepeltek a jelöltek között. Ám annál nagyobb öröm, hogy a díjat a Merlinért vihetik haza.

A díjazottak listáját megtekinthetitek a BAFTA hivatalos weboldalán. Az alábbiakban pedig láthattok egy pár perces kisfilmet a Merlin harmadik évadjának - most már díjnyertes - vizuális effektusairól.

Címkék: díjak videók 3. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr532888552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása