Június 30. és július 3. között rendezik Párizsban a 2011-es franciaországi Comic Con találkozót, amelynek várható vendégeiről ma tartottak sajtótájékoztatót a szervezők. A francia Merlin-rajongók tavaly már el voltak kényeztetve, hiszen a 2010-es rendezvény meghívottai között ott volt a sorozat két női főszereplője, Angel Coulby (Guinevere) és Katie McGrath (Morgana). Idén a fiúkon a sor, a tervek szerint Bradley James (Artúr) és Colin Morgan (Merlin) várja majd a francia rajongók hadát. Még nem tudni, melyik napon, de lesz a programban beszélgetés a színészekkel, autogramosztás és valami különleges is: kiállítás a Merlin jelmezeiből és kellékeiből.

Lehet tervezni a párizsi álomutazást! :)

 

 

Címkék: események bradley james colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr232947175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.06.01. 13:37:23

Egy álomút Párizsba? Hmmm...nem is rossz ötlet. :) Már csak pénz kéne hozzá meg, kedv, hogy Franciaországba akarjak menni. :D (Bár ha lóvé lenne, lehet a kedv is könnyebben megjönne. :) )
süti beállítások módosítása